Home.

Ambachtelijk proces.

Geschiedenis van chocolade.

Assortiment bonbons.

Geschenken.

Bedrijven.

Feestdagen.

Contact.

ASSORTIMENT

De vullingen voor onze bonbons zijn zeer divers en worden bij ons altijd vers gemaakt.  In het assortiment hebben wij bonbons met een krokante vulling; zoals speculaas, amandel-kaneel en butterscotch maar natuurlijk zijn er ook zachte vullingen zoals advocaat, champagne, mint, caramel, tangerinne (een heerlijke sinasappel-manderijn smaak), hazelnootpraline en kokos.

Truffels zijn onregelmatig gevormde vullingen, die omgeven zijn door een chocolade jasje, met daaroverheen een afwerking van bijvoorbeeld cacaopoeder, versgebrande amandelschaafsel, nougatine hazelnoot of hagelslag.

Denk bijvoorbeeld aan de amarettotruffel, kaneeltruffel, hazelnootpraline truffel en onze overheerlijke slagroomtruffel die bereidt wordt met verse slagroom.

 

Puur, melk of witte chocolade zijn verkrijgbaar in  verschillende vormen. Zo zijn er de kattetongen, krakelingen, violen, dolfijnen, bloemen en nog veel meer. Ook met de diverse seizoenen wordt rekening gehouden. Denk aan harten voor valentijn, paaseieren (in diverse maten), sint en pietfiguren en kerstbomen.

Zelf chocolademelk of chocolademousse maken?

In onze winkel vindt u deze produkten met een handig recept erbij.

 

Of wat dacht u van een krokant koekje in een chocoladejasje. Ook lekker zijn onze geconfijte sinasschijven, gedompeld in chocolade.